Tűzvédelmi szolgáltatásaink

Tűzvédelmi bejárás

Tűzvédelmi bejárás

A tűzvédelmi bejárás során tűzvédelmi szakembereink ellenőrzik és értékelik egy épület vagy létesítmény tűzvédelmi rendszerét és felszereléseit. Ez magában foglalhatja a tűzoltó berendezések, tűzjelző rendszerek, kijáratok és menekülési útvonalak, valamint a tűzvédelmi szabályok és előírások betartásának felülvizsgálatát. A tűzvédelmi bejárás célja az esetleges hiányosságok, problémák vagy biztonsági kockázatok azonosítása, és ajánlásokat tesz a javításokra vagy fejlesztésekre. 

Tűzoltó készülékek felülvizsgálata

Tűzoltó készülékek felülvizsgálata

Az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet (OTSZ) szerint tűzoltó készüléket kell készenlétben tartani az önálló rendeltetési egységekben legalább szintenként, továbbá ahol az OTSZ előírja illetve  jogszabályban meghatározott egyéb esetekben. Minden készenlétben tartott tűzoltó készüléken évente felülvizsgálatot, karbantartást és hitelesítést kell végezni.

Időszakos tűzvédelmi oktatás

Időszakos tűzvédelmi oktatás

Az időszakos tűzvédelmi oktatás során a munkavállalók, lakók vagy más érintettek rendszeresen frissítik tűzvédelmi ismereteiket és készségeiket.  Ismétlődő oktatásra szükség van, hogy az érintettek tisztában legyenek a tűzveszélyekkel, a megfelelő tűzoltó berendezések használatával és a helyes cselekvési eljárásokkal. Az időszakos tűzvédelmi oktatás hozzájárul a tűzbiztonság fenntartásához, a munkahelyi, lakóhelyi vagy közösségi környezetekben.

Tűzvédelmi dokumentációk

Tűzvédelmi dokumentációk

A tűzvédelmi dokumentáció olyan írásos anyagokat és iratokat jelent, amelyek a tűzbiztonsággal kapcsolatos információkat, terveket és eljárásokat tartalmazzák. Ezek a dokumentumok az alábbiakat foglalhatják magukban:

Tűzvédelmi terv, Tűzvédelmi előírások és jogszabályok, Tűzvédelmi berendezések dokumentációja, Tűzriadó és evakuációs gyakorlatok jegyzőkönyvei, Tűzvédelmi oktatás és tréning jegyzőkönyvei, Tűzvédelmi ellenőrzési és karbantartási naplók

A tűzvédelmi dokumentáció kulcsfontosságú az épületek és létesítmények tűzbiztonságának fenntartásában, valamint a jogszabályoknak való megfelelésben. A rendszeres frissítése és karbantartása elengedhetetlen a biztonságos környezet fenntartásához és a potenciális veszélyek kezeléséhez.

Lakóingatlanok részére

Lakóingatlanok részére

Lakóingatlanok tűzvédelmi feladatainak ellátása magában foglal számos fontos lépést és intézkedést a tűzbiztonság fenntartása érdekében:

Tűzjelző rendszerek telepítése, Tűzoltó berendezések jelenléte, Tűzoltó berendezések karbantartása, Menekülési útvonalak fenntartásaó, Tűzvédelmi oktatás, Tűzvédelmi tervek, Tűzvédelmi szabályok betartása,

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Safety Core Kft. áll rendelkezésükre, hogy a megfelelő munka-; tűzvédelmi és gépbiztonsági megoldásokat biztosítsa vállalkozásának, jogszabályoknak és szabványoknak megfelelve. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
This website uses cookies
Got it