ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÁSOK

Generálkivitelezés

Generálkivitelezés

Vállaljuk, a projektek teljes körű vezetése, ideértve a tervezést, a beszerzést, a munkaerő koordinálását és az építési folyamat felügyeletét. Szakembereink segítenek, a költségvetés kialakításáértban és betartásában, valamint az időzítés szigorú betartásában az építési projektek során.

A generálkivitelezés célja, a projekt megrendelőjének terhek és felelősségek csökkentése.

Építőipari tervezés

Építőipari tervezés

A tervezés magában foglalja az épület alaprajzának, szerkezeti terveinek és műszaki rajzainak elkészítését, valamint a környezeti és fenntarthatósági tényezők figyelembevételét. Az építőipari tervezés célja az, hogy biztosítsa az építési projekt hatékonyságát, biztonságát és funkcionalitását, valamint hogy az elkészült épület megfeleljen a tervezett célkitűzéseknek és előírásoknak.

Bontási munkák

Bontási munkák

A bontási szolgáltatások magukban foglalják az épületek, szerkezetek, vagy részek (például falak, padlók) biztonságos bontását és eltávolítását. Szakértő kollegáink végzik a bontási munkákat, figyelembe véve a biztonsági előírásokat és a hulladékkezelési szabályokat. Bontási szolgáltatások szükségesek lehetnek a régi lakóházak, épületek lebontásához, átépítéshez vagy új projektek előkészítéséhez, és segítünk megfelelni a környezetvédelmi előírásoknak.

Villamos szolgáltatás

Villamos szolgáltatás

Az építőiparban olyan tevékenységeket foglalnak magukba, amelyek az elektromos rendszerek tervezésére, telepítésére és karbantartására irányulnak. Ez magában foglalja az elektromos vezetékek, kapcsolók, aljzatok, világítás és egyéb elektromos berendezések kialakítását és telepítését az épületekben vagy infrastruktúrában. Szakembereink gondoskodnak a rendszerek biztonságáról, megbízhatóságáról és hatékonyságáról, valamint az elektromos szabványok betartásáról.

Légkondicionáló szerelés

Légkondicionáló szerelés

Szolgáltatás magukba foglalja, telepítést, beállítást és karbantartást. Gondoskodunk arról, hogy a légkondicionáló berendezések helyesen működjenek, megfelelő hűtést vagy fűtést biztosítsanak a helyiségekben, és optimalizálják az energiahatékonyságot. Segítünk, az ügyfeleknek kiválasztani a megfelelő légkondicionálót az igényeiknek és az adott helyiség méretének megfelelően, majd telepítik és beüzemelik azt.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Safety Core Kft. áll rendelkezésükre, hogy a megfelelő munka-; tűzvédelmi és gépbiztonsági megoldásokat biztosítsa vállalkozásának, jogszabályoknak és szabványoknak megfelelve. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
This website uses cookies
Got it